Salaojat, pohjatyöt ja muut maanrakennuspalvelumme saat mm. Helsinki–Espoo–Vantaa-alueelle 

Kotimainen yrityksemme palvelee Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja Kauniaisissa sekä joustavasti muualla Uudenmaan alueella. MJ-Decopointin asiakkaita ovat vuosien varrella olleet niin yksityiset, yritykset kuin erilaiset organisaatiot, kuten mm. taloyhtiöt. Tarvittaessa toimimme myös aliurakoitsijana projektissasi. 

Asiakaslähtöisyys on tärkeimpiä arvojamme. Mahdollisista muutoksista tai viivästyksistä pyrimme aina tiedottamaan nopeasti, joten kanssamme asioit luotettavasti kaikissa tilanteissa. Meiltä löydät osaavat tekijät salaojiin, rakennusten pohjatöihin, sade- ja jätevesiin, ojankaivuuseen, tien rakentamiseen, asfaltointiin, rakennusten pohjatöihin, viherrakentamiseen ja maansiirtoihin. Asennamme myös jäteastiat ketterästi kohteessasi. 

Ota yhteyttä

Rakennusten pohjatöistä purkuun saakka

Teemme asiantuntevasti erilaiset perustustyöt esimerkiksi omakotitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin tai teollisuushalleihin. Kun rakennuksen pohjatyöt on luotu oikeanlaisista maa-aineksista ja riittävään syvyyteen, voivat varsinaiset perustyöt alkaa. Hyvin tehdyn päälle on kestävä rakentaa. 


Meiltä löydät rakennusprojektiisi myös rakennuspalvelut. Rakennamme teollisuushallit, liiketilat, omakotitalot, paritalot ja rivitalot. Suoritamme lisäksi erilaiset remontoinnit ja saneeraukset vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä!

Salaojat sekä sadevesi- ja jätevesijärjestelmät kerralla kuntoon

Toteutamme salaojat niin uudisrakennusten kuin salaojaremonttien yhteydessä. Salaojituksissa olemme hyödyntäneet mm. suosittua ruotsalaista Isodrän-menetelmää. Salaojien yhteydessä kaivamme yleensä myös sadevesi- ja jätevesijärjestelmät kuntoon. Olethan yhteydessä meihin, kun tarvitset edullista toteutusta kohteeseesi. 

Viherrakentaminen ja pihatyöt viimeistellysti

Teemme pihatyöt toiveesi mukaan, meiltä saat pihan laajennukset, parkkipaikat, lämmityspaikkatolpat, asfaltoinnit, kivityöt, pihakivetykset ja tukimuurit. Toimitamme tarvittaessa oikeanlaista kiviainesta projektiiso. Myös erilaiset ojienkaivuut, teiden rakentaminen ja muut maisemoinnit kuuluvat viherrakennustiimimme peruspäivään. 

Rakentamisessa tarvitset lähes automaattisesti myös maanrakennusta

Nykyaikana monessa rakennushankkeessa tarvitaan miltei automaattisesti jonkinlaista maanrakennustyötä. Olemme mielellämme ketterä valintasi, kun suunnittelet aloittavasi rakennustyöt. Teemme toteutukset aina laadukkaasti, tehokkaasti ja luotettavasti, omaa kalustoamme hyödyntäen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä tarjous. Otamme vastaan niin pieniä, kuin suuriakin projekteja.

Yhteystiedot

Salaojat ja muut palvelumme kohtuuhintaan – pyydä tarjous!

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kannalta on erittäin kätevää ja kustannustehokasta, että voimme palvella hyvin kokonaisvaltaisesti ja monialaisesti. Mainitsimme edellä muutamia esimerkkejä palveluistamme, mutta tarvittaessa vastaamme myös uusiin haasteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä koskien omaa projektiasi! Palvelemme niin tuttujen salaojien kuin muidenkin projektien merkeissä Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella ja joustavasti myös muualla Uudenmaan alueella.

MJ-Decopointin nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat onnistumisen.

Ota yhteyttä